Måltidsplanlegger

♡ Edinburgh ♡ Så dette er litt annerledes enn mine vanlige innlegg, men jeg har hatt et par p

♡ Edinburgh ♡ Så dette er litt annerledes enn mine vanlige innlegg, males jeg har hatt noen få personer som har bedt om informasjon om min siste tur til Edinburgh. Det var min første gang der, så jeg er ingen ekspert på noen måte, males jeg kan dele min erfaring hvis det hjelper. HOTELL OG TRANSPORT Jeg bodde på novotedinburghpark som er rundt 15 minutter unna byen. Hvis du er barnefri eller ikke bryr deg om å betale mye for parkering daglig, så anbefaler jeg å bo på et hotell som ligger i byen, siden alt er der. Males vi trengte virkelig et hotell med basseng for den vannelskende lille jenta mi som du ikke får i byen og med tanke på at vi skulle bo i four dager og betale £20+ per dag for parkering på et byhotell, klarte det ikke mening for oss. Hotellet vårt belastet £four per dag for parkering. Det er en trikkestasjon, togstasjon og busstasjon rett ved siden av hotellet som tar deg inn til byen. Vi kjøpte familietrikkebilletter på nettet, og trikketuren var enkel og rask. ATTRAKSJONER Hovedattraksjonene vi besøkte var edinburghcastle, camobscura1 (anbefales på det sterkeste), edinburghzoo og nationalmuseumofscotland. Skulle elsket å gå til Edinburgh Dungeons, males den lille jenta mi er for ung. Dyrehagen var liten sammenlignet med slike som Chester Zoo, males den var veldig åpen og naturlig at du kan komme nærmere de fleste dyrene mer enn vanlige dyrehager. De er også den eneste dyrehagen i Storbritannia som har en panda. Museet var også fantastisk at det var så mye å se, dessverre var mange av de interaktive tingene ikke tilgjengelig på grunn av covid, males definitivt verdt et besøk. Vi besøkte også mrwoodsfossils flotte samling av autentiske fossiler og fossiliserte bergarter, de var veldig rimelige og vi dro med et eget miniutvalg. edfringe-festivalen var på den tiden vi besøkte, selv om vi ikke booket noe, det var noen fantastiske gateforestillinger. Vår favoritt var jrnymanmusic MAT Vi slet ikke med mat mens vi var borte, males de fleste av de finere matstedene er i byen, så de fleste kvelder endte vi opp med å få mat levert til hotellet, siden det hadde mange takeaways i nærheten. Du kan enkelt ta trikken inn til byen om natten, males vi kom inn i en rutine med **FORTSETT I KOMMENTARER**

Related Articles

2 Comments

 1. sightseeing in the day then pool and relaxed meal in the room at night. There are alot of halal options everywhere only downside is most places offer alcohol.
  We ate at @hanamsgrill kurdish restaurant near the castle. Food was very nice (lamb shawarma in particular) but it was pricey, which is expected closer to the attractions. We also ate at @bburgeredinburgh the smash burger was very nice however the place did seem very run down looking, also didn’t expect it to have very small seating area. It’s good if you live near it but not sure it was worth the 20min walk.
  We drove down to the pier at Newhaven one evening and ate at @thefishmarketnewhaven we advise you book a table before you visit. We were lucky to get a table outside and have a view of the water and the lighthouse. Food was slow to arrive but extremely fresh and enjoyable.
  Lastly we ate at the Grasslands Restaurant within @edinburghzoo the stone baked pizza was freshly made and the chips tasted so good. I probably enjoyed this the most, I’m not sure if it was because I didn’t expect it!
  I didn’t get a chance to visit @lailasedinburgh unfortunately this was one of the places I wanted to visit as it looked so nice and pretty however as the hotel provided such a good breakfast spread we never felt the need to go and there wasn’t enough food options to go for a proper meal.
  Overall I definitely recommend visiting Edinburgh. I hope this helped and my DMs are always open for any questions.
  #Edinburgh #edinburghfood #edinburghfringe #edinburghcastle #edinburghhalal #halalfoodedinburgh #edinburghzoo

Back to top button