Måltidsplanlegger

♡ Løk i tyrkisk stil ♡ Jeg kunne ikke få nok av disse da jeg dro til Antalya.

♡ Løk i tyrkisk stil ♡ Jeg kunne ikke få nok av disse da jeg dro til Antalya. Det var det første jeg måtte prøve å lage. En så enkel ting, males definitivt verdt det. Det er ingen mengder eller eksakt oppskrift, og du kan definitivt legge til/fjerne det du måtte ønske. Prøv det og fortell meg hva du synes! OPPSKRIFT 1. Skjær løk så tynne du kan. 2. Vask i veldig kaldt vann, gni den godt med hendene for å fjerne den sterke løksmaken. 3. Hvis du har tid, bløtlegg dem i isvann så lenge du kan. 4. Tøm veldig godt. 5. Tilsett sumak og salt etter smak. 6. Tilsett en skvis på sitronsaft. 7. Tilsett fersk persille eller dill. 8. Valgfritt males du kan tilsette tørket mynte. Jeg liker å legge til myntesaus også. 9. For et lite kick kan du tilsette litt paprika. 10. Bland godt og server. Hvis du lager på forhånd, kan du oppbevare i en lufttett beholder og avkjøle. Nyt x

Related Articles

One Comment

Back to top button