Måltidsplanlegger

♡ Mozarella, soltørket tomat og basilikum Panini ♡ Jeg har laget en lavkalkulasjonsversjon av m

♡ Mozarella, soltørket tomat og basilikumpanini ♡ Jeg har laget en lavkalkulasjonsversjon av min favorittpanini ved å bruke warburtonsuk fullkornstynner, males du kan bruke vanlig paninibrød, og jeg er ikke i tvil om at det vil smake veldig godt. For alle som er interessert i kalorier er denne oppskriften omtrent 250 kalorier for en “tynn” (det kan være mye mindre hvis du bruker mindre mozarella) INGREDIENSER > 1 warburtonsuk Fullkorn tynn > en halv stor ball fersk mozarella (jeg får asda-merket) > Three retailer stykker soltørket tomat hakket opp (jeg får asda soltørkede tomater fra mezze-seksjonen) > Friske basilikumblader hakket opp METODE 1. Riv opp halvparten av mozarellaen på bunnen av brødet (jeg gjør dette direkte på paninipressen mens den er slått av) 2. La det være en liten kant rundt kanten da fyllet sprer seg når det trykkes. 3. Tilsett oppkuttede soltørkede tomater, deretter hakket basilikum. 4. Tilsett restene av revet mozarella jevnt. 5. Dryss over litt type pepper og chiliflak. 6. Legg på toppen av brødet. Slå på paninimaskinen og lukk lokket. 7. Trykk lett ned. Åpne og roter brødet med klokken og trykk lett for hver omgang. 8. Vend brødene etter et par minutter og gjenta til de er flatere og ristet. 10. Hvis du ikke spiser umiddelbart, kjøl deg ned helt før du dekker til hvis du spiser det senere. Jeg varmer min opp med toastie-poser så den blir fin og sprø igjen. Nyt x

Related Articles

2 Comments

Back to top button