Måltidsplanlegger

♡ Quick Samosa Chaat ♡ Dette er en frekk liten jukseoppskrift for den populære

♡ Rask Samosa Chaat ♡ Dette er en frekk liten jukse-“oppskrift” på den populære og kjempegode samosa-chaaten. Jeg vet ikke med dere, males jeg vil at chaatet mitt skal være en rask siderett og ikke krever noen faktisk matlaging uten at det går på bekostning av smaken! Alt (bortsett fra samosa) er kjøpt i butikken Du trenger:- > Samosa – Jeg synes samosaene i punjabi-stil fungerer greatest (steik eller luftfry) > kohinoorjoy Pindi chana aloo sveip for å se bildet. Jeg fikk den fra asda > Tamarindsaus > Grønn chutney (valgfritt) > Rød chilisaus > Mintyoghurt (du kan bruke butikkkjøpt raita/myntesaus – jeg brukte cacikrester) > Toppings – finhakket løk (foretrekker rød, males gjorde det ikke t har noen), tomater (fjernet) og agurker (fjernet) > Fin Sev > Granateple og koriander til garnityr 1. Stek samosa og del den i retailer biter når den er avkjølt. 2. Varm opp Chana Sachet til den er gjennomvarme og jeg liker å tørke sausen litt, tilsett litt salt etter smak. 3. Finhakk alt pålegget. 4. Lag i denne rekkefølgen – Samosa > chana > toppings > yoghurt > sauser > sev > garnityr 5. Server og nyt x

Related Articles

One Comment

Back to top button