Måltidsplanlegger

♡ Tomat & Mascarpone Pasta ♡ Jeg er ikke engang sikker på at jeg kan kalle dette en oppskrift som det jeg

♡ Tomat & Mascarpone Pasta ♡ Jeg er ikke engang sikker på at jeg kan kalle dette en oppskrift da den er for enkel og krever minimal innsats. Males det smakte for godt til å ikke dele, og hvem elsker ikke en rask jukseoppskrift! Det er ingen eksakte mål naked noen få tillegg lagt til en butikkkjøpt krukkesaus. OPPSKRIFT aldiuk tomat og mascarpone rør inn saus (se bilde) aldispecialbuysuk Pasta etter eget valg Jeg brukte tagliatelle Sweetcorn Peppers (alle grønnsaker du liker, sopp ville være fint eller ingen grønnsaker om du foretrekker det) Kind pepper Salt Chili flak Frisk Persille Mozarella ost Smør 1. Kok pastaen i saltet vann 2. Tilsett smør i en panne. Tilsett den grønnsaken du liker (jeg gjorde mais og paprika) 3. Tøm sauskrukken. Tilsett vann i glasset, sett på lokket og rist for å få ut all den resterende sausen og tynne den ut litt. 4. Smak til med litt salt, mye pepper, chiliflak alt etter din smak. 5. Tilsett fersk hakket persille. 6. Tilsett kokt Pasta med litt pastavann. 7. Dryss ost og det er ferdig! Server varm og nyt x

Related Articles

One Comment

Back to top button