Måltidsplanlegger

• 20/10/2022 • Noe annet har laget mat på kjøkkenet mitt de siste m

• 20/10/2022 • Noe annet har laget mat på kjøkkenet mitt de siste månedene. Alhumdulilah for litt below en måned siden ble jeg velsignet med en vakker liten gutt 💙 Forhåpentligvis forklarer dette mangelen på aktivitet nylig (forferdelig sykdom hele 9 måneder hjalp ikke) og en stund til jeg sjonglerer livet med en nyfødt og å være mamma til 2 ! Husk min lille familie i dine bønner, og jeg ser frem til å gå tilbake til kjøkkenet mitt 👨‍👩‍👧‍👦

Related Articles

15 Comments

  1. MashaAllah. Congratulations. Hope ure enjoying time with ur little family 💙

  2. Mashallah 🥰 congratulations 🎉 hope you and lil super hero doing well! Look after yourself 💕May he always be the coolness of your eyes and Allah bless both of you with happy healthy life AMEEN!❤️

  3. aww Masha’Allah congratulations hun hope you and little one doing well 😍

  4. MashaAllah Congratulations!
    May the almighty always keep him in good health and make him the coolness of your eyes (Aameen)

Back to top button