Måltidsplanlegger

Bakt tunfisk mørbrad, ostemasse ris, grønnkålstøv Nye byer betyr nye rutiner og nye…

Bakt tunfisk mørbrad, ostemasse ris, grønnkålstøv Nye byer betyr nye rutiner og nye måter å spise på. Første ordentlige måltid i Dubai, tilberedt i en gassovn (min første) med ingredienser jeg egentlig ellers ikke ville kjøpt, satt sammen på en måte jeg vanligvis ikke ville tenkt på. Nødvendighet er virkelig oppfinnelsens mor. Arbeider med naked salt, pepper, hvitløkspulver og paprikapulver, dette var det desidert kjedeligste måltidet jeg har laget til meg selv. Blandede følelser over å sette seg inn og forestille seg livet 2-Three måneder nedover veien. Ikke nok people snakker om at nye begynnelser vanligvis er veldig humpete veier. Å tilpasse seg, passe inn, finne seg selv, orientere seg, falle, reise seg igjen er en del av “ny begynnelse”.

Related Articles

One Comment

Back to top button