Måltidsplanlegger

BBQ TOFU RAMEN • Fant denne oppskriften i Tesco-magasinet i januar (sveip for rec…

BBQ TOFU RAMEN 🍜🌱 • Fant denne oppskriften i Tesco-magasinet i januar (sveip for oppskrift ➡️) og den var kjempe fin! Noe litt annerledes 👌 • Jeg gjorde noen endringer: ~ I stedet for tørket sopp brukte jeg en pakke shiitake-sopp og tilsatte 400ml kokende vann i pannen med dem i stedet for 800ml i oppskriften ~ Jeg tilsatte litt ingefærpasta for en liten stund med ekstra smak ~ vi hadde naked 200 g nudler 🙄 Jeg anbefaler å bruke flere!! ~ Jeg kunne ikke få tak i pak choi, så vi brukte choi sum i stedet ~ jeg utelot all olje og brukte aromatisk frylight i stedet ~ tofupakken vår var ganske liten og mindre enn oppskriften sa – skulle ønske jeg hadde fått en større! • ☆ 372 cal ☆ 58 g karbohydrater ☆ 6,eight g fett ☆ 18,5 g protein •

Related Articles

7 Comments

Back to top button