Måltidsplanlegger

BOLOGNESE • Oooooft dette passet ikke den mest tradisjonelle bolognesen vi brukte T…

BOLOGNESE 🍝 • Ooooft dette passet 👌 ikke den mest tradisjonelle bolognesen 👀 vi brukte Tesco plantefars og vi hadde massevis av grønnsaker å bruke opp. Jeg elsker å fylle opp en bolognese med finhakkede grønnsaker, da det får den til å gå så mye lenger. Vi klarte å dele denne sausen i 6 porsjoner, så jeg bestemte meg for å lage noen hvitløksbrød siden måltidet var ganske lavt kaloriinnhold 😍 • For four skiver (2 porsjoner) hvitløksbrød skjærte jeg opp en schaerglutenfri paninirulle i trekanter. Jeg la 15g lavfettmargarin i mikrobølgeovnen i noen sekunder og blandet så inn 1 finhakket hvitløksfedd og litt tørket persille. Jeg brukte en konditorkost til å dekke hver skive og satte deretter i ovnen i 10 minutter 👌 •

Related Articles

Back to top button