Måltidsplanlegger

Bombay Sandwich Mating av sultne studenter siden udødelige tider. Utenfor X…

Bombay Sandwich Mating av sultne studenter siden udødelige tider. Utenfor Xaviers sto denne Sandwichwalaen som lagde den beste ostesmørbrød med mye smør, ost, chutney og sev. Han hadde en liten vogn som han satte opp utenfor collegeportene våre og når pausen kom, ville den vrimle av sultne studenter som ventet på å få de ivrige labbene på en tacky varm Sandwich. Jeg husker tydelig to ting om ham, den ene han hadde lysegrå øyne (Xaviers peeps, vær så snill å bekrefte at dette ikke er fantasien min) og han måtte flytte vognen sin til den lille sluken ved siden av Xaviers, rett overfor Rang Bhavan-inngangen. Vet ikke om han og vognen hans fortsatt står utenfor Xaviers og mater sultne mager, males han kom seg til et av mine beste college-minner. Jeg hadde forresten alle ingrediensene til en Bombay Sandwich, så ved å kanalisere min indre thelawala lagde jeg den med fancy surdeigsbrød (fordi magen og skivet hvitt brød falt ut som venner). Min versjon er en ode til den lille smørbrødbutikken utenfor Mulund stasjon i den minste smug som fører til Roxy Library, hvor jeg spesifikt måtte fortelle fyren som lager smørbrødet mitt om å utelate rødbeten 🤢. Hjemmet vil alltid være for meg et minne om å spise gatemat. Jeg innser nå hvor bortskjemte for valg vi er i India. Takknemlig for å ha vokst opp med en så variert blomstrende matkultur 😊.

Related Articles

One Comment

Back to top button