Måltidsplanlegger

Bursdagskake Bakt Havre >> sveip for en matbit >> Disse havrene er en tilbakevending for…

Bursdagskake bakt havre 🧁 >> sveip for en matbit 🧁🥄 >> Disse havrene er et tilbakeslag fra mars, males jeg skulle ønske jeg kunne spise disse igjen i dag fordi det er bursdagen min 🤗. Jeg dro bort i feriehelgen, så jeg har vært uten havre. Forhåpentligvis får jeg i det minste litt kake 🎂. 🧁 Bursdagskake bakt havre – half of kopp (120 ml) melk uten melk – half of kopp (48 g) havregryn – 1 middels moden banan – 1 porsjon (35 g) vaniljeproteinpulver (sproutliving brukskode NOTION20) – 2 ss ( 30 ml) aquafaba (væske fra boks med kikerter), valgfritt, males anbefales for maksimal luft – 1 ts (Three g) bakepulver – klype salt – 1 ss strø 🥄 Toppings: – kokoskrem, hjemmelaget eller butikkkjøpt (eller sub-vanilje) yoghurt) – strø 1. Tilsett alle de bakt havreingrediensene unntatt strøen i en blender og kjør til en jevn blanding. 2. Hell røren i en liten ovnssikker kind eller bolle. Brett inn drysset. 3. Stek ved 350F/175C i 15-20 minutter, til ønsket ferdighet. 4. Topp med kokoskrem og mer strø. Nyt!

Related Articles

Back to top button