Måltidsplanlegger

Cherry Chocolate Chip Bakt Havre >> sveip for en matbit >> Jeg spurte deg om…

Cherry Chocolate Chip Bakt Havre 🍒🍪 >> sveip for en matbit 🥄 >> Jeg spurte deg i helgen hva jeg skulle lage til frokost og bakt havre vant. (Tbh jeg var litt glad fordi jeg gjorde det hadde energi til pannekaker). Jeg holdt det enkelt, males det var deilig og definitivt treffer spot. Du kan ikke gå galt med kirsebær og sjokolade 😋. 🍒 Cherry Chocolate Chip Bakt Havre – half of kopp (45g) havremel/kvernet havre – 1 ss (7g) linmåltid – half of ts (3g) bakepulver – klype salt – 1/Four kopp (60g) ikke-meieriholdig usøtet yoghurt foragerproject (eller beneath half of banan, mos) – half of – 1 ss (10-15 ml) lønnesirup (juster etter preferanse) – half of ts (2,5 ml) vaniljeekstrakt – 1/Three kopp ( 80ml) melkefri melk – 1/Four kopp (40) kirsebær med urter, grovhakket (jeg brukte frosne traderjoes ) – 2 ss (20 g) sjokoladebiter 🥄Toppings – sjokoladehavsalt peanøttsmør lastofoods – kakaonibs natierrascherries I en middels bolle, rør sammen havremel, linmel og salt. 2. Tilsett yoghurt, lønnesirup, vanilje og melk uten melk. Rør godt for å kombinere. 3. Brett inn hakkede kirsebær. 4. Stek eller luftstek i en ovnssikker bolle eller ramekin ved 350F/175C i 20 minutter. 5. La avkjøles noen minutter og tilsett eventuelt pålegg. Nyt!

Related Articles

Back to top button