Måltidsplanlegger

Chunky Monday Oatmeal >> sveip for smelten >> Noen ganger liker jeg å spille et spill…

Chunky Monday Oatmeal 🐒🍌🍫 >> sveip for smelten 🥄>> Noen ganger liker jeg å spille et spill med meg selv som heter “hvor lenge kan jeg gå før jeg går til butikken”. Så dagens frokost var inspirert av den siste bananen i huset mitt 😅. Når du kan lage din egen melk og ha frossen frukt og grønnsaker for hånden, kan du virkelig utsette matinnkjøp en stund 😆. 🍌 Chunky Monkey Oatmeal – half of kopp (47g) rullet havre traderjoes – half of kopp (120ml) vann – half of kopp melk uten melk // Jeg brukte hjemmelaget soya miomat_usa brukskode PLANTNOTION – 1 moden bananmoset, grovt. – klype salt – 1 scoop (18g) vanilje lucuma proteinpulver sproutliving bruk kode NOTION20 (valgfritt) – 1 ss linmåltid 🥄 Toppings – banan pecan bar, hakket giganticcandy bruk kode NOTION – grovhakkede valnøtter imperfectfoods 1. Tilsett valnøtter , vann, melk uten melk, moset banan og salt til en liten kjele. Rør, og kok opp. La det småkoke og kok til havren er kokt, ca 5-7 minutter. 2. Rør inn proteinpulver (hvis du bruker) og linmel. Fjern fra varmen og la stå i noen minutter for å tykne. 3. Ha over i en serveringsbolle og tilsett valnøtter og den hakkede sjokoladebaren. Nyt!

Related Articles

Back to top button