Måltidsplanlegger

Chunky Monkey Oatmeal Velkommen til mitt første innlegg i 2022! Takk til alle dere…

Chunky Monkey Oatmeal 🐵🍌🍫 Velkommen til mitt første innlegg i 2022! Takk til alle dere som ventet tålmodig og støttet pausen min. 2021 var et tøft år for meg mentalt helsemessig, og så mye som jeg elsker å lage oppskrifter og legge ut her, er den faktiske delen av sosiale medier utmattende for meg. Det var en sårt tiltrengt pause 💕. Jeg er fortsatt ikke sikker på hvordan denne kontoen vil se ut i 2022. Jeg har ønsket å bryte bort fra å naked være en havrekonto, males jeg er nølende med å dele noe som ikke er relatert til havregryn. Jeg startet faktisk denne kontoen med den hensikt å fokusere på plantebaserte matalternativer, males havregryninnleggene mine var desidert mest populære, så jeg tok en nisje ned. Det ser ut til at dere alle liker når jeg deler den andre maten min på historiene mine, så kanskje vær på utkikk etter innlegg og ruller av lunsjene og middagene mine også 😉. 🍌 Chunky Monkey Oatmeal – 1 banan, most – 1/2 kopp (48g) havregryn – 1/2 kopp (120ml) vann – 1/Three kopp til 1/2 kopp (80-120ml) melk uten melk – klype salt – 1 ss (7g) linmåltid 🍫 Toppings – kandiserte valnøtter traderjoes – sjokoladebiter – skivet banan – giganticcandy banan pecan bar (bruk kode NOTION, lenke i bio) Komfyrtopp: 1. I en liten kasserolle kombinerer du moset banan, havre, vann, 1/2 kopp (120 ml) melk uten melk og salt. Kok opp på middels høy varme, og la det deretter småkoke. Kok, rør av og til, til det meste av væsken er absorbert. 2. Fjern fra varmen og rør inn linmel. 3. Ha over i en serveringsbolle. 4. Tilsett valnøtter og sjokoladebiter og eventuelt annet ønsket pålegg. Nyt! Mikrobølgeovn: 1. Tilsett moset banan, havregryn, vann og salt i en bolle som tåler mikrobølgeovn. Mikrobølgeovn i 2 minutter. 2. Rør inn 1/Three kopp (80 ml) melk uten melk. Mikrobølgeovn i ytterligere 2 minutter. 3. Rør inn linmel og la stå å tykne i noen minutter. 4. Tilsett valnøtter og sjokoladebiter og eventuelt annet ønsket pålegg. Nyt!

Related Articles

Back to top button