Måltidsplanlegger

Crunch Bar Oats Candy Bar Week Dag 2 >>sveip for sprekken (og kampen )…

Crunch Bar Oats 🍫 Sweet Bar Week Day 2 >>sveip for crack (og kampen 😅🥄)>> Crunch bars var en av mine favoritt halloween-godterier å motta, males jeg tror aldri jeg har kjøpt en bar i full størrelse i butikken. Noen andre som liker det? Jeg antar at det er fordi selv om de var gode, virket de kjedelige da jeg fikk velge mellom dem og godteribarer som Snickers eller Twix. Dessuten kjøpte jeg en hel boks med rissprø frokostblanding for å lage disse havrene. Noen ideer om hva jeg skal gjøre med resten? Jeg spiser tydeligvis havregrøt hver morgen og ikke kald frokostblanding 😆. 🤎 Sjokolade In a single day Oats – half of kopp (47g) rullet havre traderjoes – 2 ts (4g) kakaopulver natierrasuperfoods gave – 1 ss (10g) chiafrø mammachia gave – half of kopp (60ml) mini_melk kode plantnotion – half of banan, moset (valgfritt) – søtningsmiddel, etter smak 🍫 Crunch Bar Topping – 1/Four kopp (10 g) sprø risblanding traderjoes – 0,5 oz (15 g) meierifri sjokolade 1. Tilsett hele natten havreingredienser til en krukke eller beholder. Rør godt, dekk til og avkjøl i Four timer eller over natten. 2. Neste morgen smelter du sjokoladen i mikrobølgeovnen (bruk 15-20 sek intervaller), eller bruk en dobbel kjele. 3. Ha havren over i en serveringsbolle. Dryss sprø risblanding over toppen av havregrynene. Hell smeltet sjokolade jevnt over toppen. 4. Avkjøl havren til sjokoladen stivner. Slå til og nyt!

Related Articles

15 Comments

Back to top button