Måltidsplanlegger

Dampet fylt paprika Når tankerekken din bokstavelig talt kan ta deg til en …

Dampet fylt paprika Når tankerekken din bokstavelig talt kan ta deg til et nytt sted. Jeg hadde noen vannkastanjer til overs og ønsket å spise melboller med dette, males uten å måtte kjøpe en hel pakke med melboller og så føle meg presset til å bruke dem. Jeg hadde en søt paprika å bruke opp også, og den eneste måten jeg liker å spise paprika på er fylt, males jeg ville heller ikke fylle dem med kjøtt. Så mens jeg tenkte på alle måtene å tilfredsstille lysten min mens jeg naked brukte ingrediensene jeg hadde for hånden, kom jeg på ideen om å kombinere de to ideene. Jeg ville laget fyllet til dumplings med reker og vannkastanje og stappet paprikaene med det og ville dampe paprikaen som en dumplings i stedet for å steke den i ovnen. Nysgjerrig på om dette kunne fungere spurte jeg min nest mest pålitelige følgesvenn på kjøkkenet: YouTube. Og jeg fant to oppskrifter på dampet paprika, den ene oppskriften brukte en fiskepasta og den andre oppskriften brukte den typen peepers jeg hadde. Så jeg følte meg trygg og plukket opp noen nyttige triks fra videoene, og bestemte meg for å prøve det i dag. Og resultatene er for alle å se, jeg overkokte pepperen siden jeg ikke har en dampkoker som kan kontrollere dampen. Males totalt sett smakte det veldig fint, spesielt kledd med en søt svart eddik og chilioljesaus.

Related Articles

One Comment

Back to top button