Måltidsplanlegger

den siste kveldsmaten … og kaffe … og lunsj … i aten offisielt flyttet ut av aten …

den siste kveldsmaten… og kaffe… og lunsj… i Athen 😭 flyttet offisielt ut av Athen, sa farvel til noen siste besties, og jobbet de siste par timene mine på uga sports activities vitamin i går, og det var SÅ trist!! Jeg lærte så mye og møtte så mange mennesker, steder og ting som jeg elsker høyt der 🫶 kanskje noen innlegg på mine beste Athen-reklamer + min erfaring som kostholdsstudent som kommer!!.. min siste Athen-spising <3: 🥗 maepole_ w livinglikemary__ — det var naked passende at mitt siste måltid var på favorittstedet mitt med en av mine beste og søteste Athen-venner!! Jeg fikk quinoa + grønt til base, bønnesalat + brokkolisalat til sider, tofu for protein og gurkemeie ingefær + sriracha honning til dressinger! ☕️ sipsespresso bc Jeg kunne ikke dra uten å prøve en ny ting til! fikk en iset lavendel latte m mandelmelk som var sååå yurm, males skulle ønske jeg hadde fått noe mer interessant f.Kr. de har noen funky drinker på menyen deres! 🥕 bubblecafeathens for solo din ved herty fontenen på min siste natt f.Kr. jeg var INNNNN mine følelser... Delinchous poke w sushi ris base, tofu marinert i poke saus, avo, ananas, grønn løk, tempura løk, sesamfrø, gulrot, agurk, tangsalat, nori, sriracha mayo og ålesaus!

Related Articles

8 Comments

Back to top button