Måltidsplanlegger

En tidlig bursdagsfeiring krevde at alle gikk helt ut. Dagens lunsj…

En tidlig bursdagsfeiring krevde at alle gikk helt ut. Dagens lunsj besto av Kori Rutti (Kyllingkarri med sprø riswafer) – puthranpreeti ‘s Mumma B**f Curry – The Mothership Jalli Cutlets – The Sister’s MIL Shammi Kebab – The Sistership Prawn Pulao – The Mom-Sister three way partnership Yetti Da Chutney (tørket reke-chutney) – puthranpreeti ‘s Mumma Forhåpentligvis har jeg spist nok til å opprettholde meg i de kommende dagene hjemmefra. Tilhørighetsfølelsen som man opplever å sitte på gulvet, spise ut av stålplater med fingrene blant familie og venner er slik jeg vil huske hjem. Jeg har savnet dette, følelsen av å være omgitt av kjente, av å dele et måltid sammen blant vitser og latter. Å ha søsteren min hjemme i Bombay for å feire min mors bursdag sammen (om enn tidlig) har vært en uventet gave til mamma og meg. Mat vil alltid være kjærlighetsspråket vi snakker hjemme 😁.

Related Articles

Back to top button