Måltidsplanlegger

Eplecider havregryn dag 15 Jeg tror det taler til mitt innovative talent i ki…

Eplecider Havregryn Dag 15 Jeg tror det taler til mitt progressive expertise på kjøkkenet å ha kommet opp med denne oppskriften. Jeg har ikke handlet dagligvarer på over en uke, så jeg er tom for mange av mine essensielle havremel som banan, linmåltid og yoghurt. Heldigvis har jeg eplemos i spiskammerset, siden det er praktisk for vegansk baking – og det var slik jeg klarte å lage eplecider-havregryn uten ferske epler eller eplejuice 😅. 🍏 Eplecider havregryn – half of kopp (47 g) havregryn imperfectfoods – half of kopp (110 g) usøtet eplemos – half of kopp (120 ml) vann – 1-2 ss (15-30 ml) appelsinjuice, valgfritt – 1/Four ts (1 g) kanel – klype nellik – klype salt – 1/Four kopp (60 ml) mandelmelk (hjemmelaget miomat_usa bruk kode plantnotion), eller bland med vann eller eplejuice – 1 ss (12 g) chiafrø mammachia // begavet 🥄 Toppings – tørkede appelsinskiver traderjoes – pære i terninger – tranebær 1. Kombiner havre, eplemos, vann, appelsinjuice, kanel, nellik og salt i en liten kjele. Kok opp, og la det deretter småkoke. 2. Kok, rør av og til, til det meste av væsken er absorbert og havre er kokt, ca. 5-7 minutter. 3. Rør ikke-meieriholdig melk (eller annen væske) og chiafrø. Kok til den er gjennomvarmet, og fjern deretter fra varmen. La stå noen minutter for å tykne. 4. Ha over i en serveringsbolle og topp etter ønske. Nyt!

Related Articles

Back to top button