Måltidsplanlegger

Eplepai Havregryn >> sveip for en matbit >> Vanligvis begynner havregrøtkreasjonene mine …

Eplepai Havregrøt 🍏🥧 >> sveip for en matbit 🥄 >> Vanligvis starter havregrøtkreasjonene mine med en idé, så skriver jeg en oppskrift, og går så til kjøkkenet for å lage den. Denne gikk litt baklengs 🤪. Jeg bestemte meg for at jeg ikke hadde energi til å lage noen Instagram verdt havregrøt, så jeg gikk på kjøkkenet for å lage frokost. Jeg har en krukke med eplemos jeg vil bruke opp før den blir dårlig, så jeg begynte å kaste sammen ingredienser. Midtveis i matlagingen ga jeg den en smak og ombestemte meg og bestemte meg for at den hørte hjemme her 😅. Uansett, det er derfor kanelmålet mitt er “generøst dryss” og ikke en mengde i teskjeer 😆. Dette ga meg også en unnskyldning for å åpne opp lastofoods kanelmandelsmør siden det var den perfekte finisheren for denne oppskriften. 🍏 Eplepai Havregryn – half kopp (47g7 havregryn – half kopp (130g) usøtet eplemos traderjoes – half kopp (120ml) vann – half ts (2,5ml) melasse zerogrocery – sjenerøst strø kanel – klype salt – 1/Four kopp (60 ml) mandelmelk miomat_usa bruk kode plantnotion – 1 ss (7g) linmåltid – half ts (2,5 ml) vaniljeekstrakt 🥄 Toppings – lastofoods kanel mandelsmør – hakket valnøtter 1. Kombiner havre, eplemos, vann, melasse, kanel og salt i en liten kjele. Kok opp og la det deretter koke opp. Kok, rør av og til, til væsken er absorbert. 2. Rør inn mandelmelk, linmåltid og vanilje 3. Fjern fra varmen og la stå i noen minutter for å tykne 4. Overfør til en serveringsbolle og tilsett påfyll. Nyt!

Related Articles

Back to top button