Måltidsplanlegger

Goan-pølse med grønnsaker For mange år siden delte fetteren min og jeg en tiffin av S…

Goan Type pølse med grønnsaker For mange år siden delte fetteren min og jeg en tiffin med pølsekarri på en buss som reiste tilbake fra midten av ingensteds. Den dagen var en skummel dag for meg, en dag som ble umiddelbart bedre med den første biten av pølsekarrien. Når du vokste opp, er det derfor denne retten var en trøstmat. Kanskje omveltningen av å være mellom leilighetene får meg til å lengte så desperat etter komforten til hjemmemat, males jeg har lengtet etter litt pølsekarri. Går inn i Sonia med sine tyske pølser og lett tilgang til Rechado Masala. Og fordi alle ser ut til å være på helsereise og bekymret for tilstanden til tarmen, lagde vi mat sammen med alle grønnsakene vi kunne få tak i. Litt av dette og litt av det pluss rester og voila et forvirret fusionsmåltid ble født. Males hvem talte hvor mange kulturer som ble skamløst fornærmet beneath dette måltidet da magen var dumt mett.

Related Articles

Back to top button