Måltidsplanlegger

God jul! Første gang jeg lager julemiddag, og jeg tror jeg gjorde det…

God jul! 🎄 Første gang jeg lager julemiddag, og jeg synes jeg klarte meg ganske bra! Jeg er helt fornøyd med dette (definitivt ikke etter planen 😂). Stekt pistasj, hvitløk og timian kalkun med sitrusglasert skinke, hvitløk og rosmarinpoteter, honningstekt pastinakk og gulrøtter, stekte spirer med hvitløk og bacon, salvie- og løkfarse og honningglaserte cocktailpølser (ikke en fan av griser i tepper – don’ t meg). Jeg lagde en saus i brettet med kalkunen og tyknet den så på komfyren etter 👌 var ikke den mest pittoreske etter at jeg helte den på 😂 • Jeg har tatt meg litt i baksetet med maten min og denne kontoen den siste tiden måned og aksepterte at andre ting måtte prioriteres. Mat er noe som har gitt meg lykke blant stresset, så jeg har tillatt meg selv å være glad og nyte høytiden fordi det er det jeg har trengt. Jeg vet at når jeg kommer tilbake til Liverpool, vet jeg hvordan jeg skal få tilbake kontrollen igjen og passe på sinnet og kroppen min! Så jeg kommer tilbake til denne kontoen veldig veldig snart! •

Related Articles

Back to top button