Måltidsplanlegger

Gulrot Gazpachosuppe Gulrot Gazpachosuppe er en rask suppeoppskrift og er lastet…

Gulrot Gazpachosuppe 🥕🍲 Gulrot Gazpachosuppe er en rask suppeoppskrift og er lastet med vitaminer, jern. En klassisk Gazpacho er den typiske sommersuppen fordi alle de ferske ingrediensene som tomater, løk, agurk, hvitløk er kombinert, og uten å varmes opp blir de purert i en blender eller foodprosessor. Twist i min versjon er ~ Jeg liker det veldig glatt, så jeg sauterte grønnsakene litt ~ gulrot, tomat, løk, hvitløk i olivenolje, tilsatte deretter vann og lot det småkoke i noen minutter. Etter avkjøling lagde jeg puré av den. Krydret med salt og knust type pepper. Gazpacho er en suppe som kan nytes alene eller med masse deilige knasende pålegg som krutonger, hakkede mandler eller rømme. Mine favorittpålegg er mikrogrønt, solsikkefrø, gresskarfrø, svarte sesamfrø og rømme.

Related Articles

6 Comments

Check Also
Close
Back to top button