Måltidsplanlegger

Gulrotkake frokostmuffins glutenfrie, veganske, raffinerte sukkerfrie, oljefrie …

Gulrotkake frokostmuffins 🥕 glutenfrie, veganske, raffinerte sukkerfrie, oljefrie Har du laget noen måltidsforberedelser i helgen? Jeg pleier ikke å lage nyttårsforsetter, males jeg vil prøve å komme tilbake til matlaging denne måneden. Jeg håper å unngå travle morgener når jeg naked kaster et par proteinbarer og en banan i matposen 😅. Denne uken kan jeg i hvert fall slenge i et par av disse muffinsene i stedet! Uansett, la oss komme til muffinsene. Jeg liker virkelig hvordan de kom ut, og de er den perfekte frokosten eller mellommåltiden på farten. De varmes finest opp og er gode toppet med litt nøttesmør eller syltetøy eller – for en mer overbærende godbit – litt vegansk kremost eller smør. Gi meg beskjed hvis du prøver dem! Det gjør dagen min når jeg får bilder av det du har laget med oppskriftene mine. 🥰 🥕 Gulrotkake frokostmuffins – 1 ss (7 g) linmåltid – 2 half ss (38 ml) vann – 1 half kopper (160 g) havremel (bland havre for å lage mel) – 1 ts (Four g) bakepulver – 1 ts (3g) kanel – half ts (1g) malt ingefær – 1/Eight ts salt – half kopp (110g) eplemos – 1/Four kopp (60g) dryppende nøttesmør (jeg brukte lastofoods mandel) – 1/Four kopp (60 ml) lønnesirup – 1/Four kopp (60 ml) melk uten melk – 1 ts (5 ml) vaniljeekstrakt – 1 middels gulrot, finrevet (1/Three kopp (64 g), pakket) imperfectfoods – 1 /Four kopp (40g) hakkede valnøtter – 1/Four kopp (40g) rosiner (jeg brukte golden traderjoes) 1. Forvarm ovnen til 375F/190C. Smør eller kle Eight muffinskopper. 2. I en liten bolle, visp sammen linmel og vann. Sett til facet for å tykne. 3. I en middels bolle, rør sammen havremel, bakepulver, kanel, ingefær og salt. 4. I en stor bolle, visp sammen eplemos, nøttesmør, lønnesirup, melkefri melk og vanilje til det er godt blandet. 5. Tilsett de tørre ingrediensene i det våte, og rør for å kombinere. 6. Vend inn revet gulrot, valnøtter og rosiner. 7. Legg 1/Three kopp røre i hver av de Eight tilberedte muffinskoppene. 8. Stek i 17-20 minutter, eller til en tannpirker i en muffins kommer ren ut. 9. La muffinsene avkjøles i formen i 10 minutter. Overfør til en rist for å avkjøles helt før oppbevaring. 10. Oppbevar i en lufttett beholder i kjøleskapet noen dager, eller fryseren for lengre lagring.

Related Articles

Back to top button