Måltidsplanlegger

Haldi Doodh – Golden Elixir En kur for alle sykdommer, en varm flytende klem til deg…

Haldi Doodh – Golden Elixir En kur mot alle sykdommer, en varm flytende klem for innsiden, en mors kjærlighet på avstand, en bestemors visdom som går på tvers av generasjoner. Jeg har hatt smertefull betent bihuleindusert trykkhodepine de siste dagene. Det kalde været hjelper ikke i det hele tatt. Innsiden av nesen min føles rå og å puste inn kald luft føles som om jeg inhalerer skarpe nåler rett inn i hjernen min. Jeg har vondt i kinnene, øyehulene og bakhodet. Males hvorfor forteller jeg deg alt dette, for når dette skjer hjelper ingenting, å klage over det gir en viss lettelse. Og å lage en kopp Haldi Doodh som en hjemmekur får meg til å føle at mamma passer på meg hjemmefra. Hadde jeg følt det slik hjemme, er dette akkurat det hun ville ha fått meg til å drikke. På et urelatert notat, er ikke fargekombinasjonen av gul og lilla naked guddommelig! Det er derfor Cadbury ‘Crackle’ er en så ikonisk sjokolade i alle våre 90-tallsbarns minner.

Related Articles

Back to top button