Måltidsplanlegger

Hjemmelaget Frappuccino Frappuccino ~ Denne kremete frostede kaffen er en av de m…

Hjemmelaget Frappuccino 🧋 Frappuccino ~ Denne kremete frostede kaffen er en av de mest populære kaffedrikkene og min favoritt. Når den er hjemmelaget får du full kontroll på hvor mye sukker du skal tilsette. Sterk kaffe – dette er nøkkelen til en deilig frappuccino! I går kjøpte jeg nykvernet kaffe fra Starbucks. Det finnes et bredt utvalg av merkevarekaffebønner, jeg valgte Italian Roast ~ thoughts blowing ☕️aroma, rik og dristig smak. Nytraktet kaffe med min nyinnkjøpte kaffetrakter som trekker ut all smaken fra kaffe. Etter å ha kjølt denne kaffeløsningen en stund, blandet jeg den med avkjølt melk og sukker. Når skummet vil flyte på toppen er det ferdig!! Nå er det på tide å servere med pisket krem ​​og sjokoladesirup! Jeg brukte ikke noen butikkkjøpt sjokoladesirup, males tilberedte hjemme naked med smeltet mørk sjokolade og melk. Pisket krem ​​og sjokoladesirup bringer den Starbucks Mocha Frappuccino rett hjem! 😍💕

Related Articles

3 Comments

Back to top button