Måltidsplanlegger

Hvitløk egg stekt ris med Sigeumchi-Namul Første måltid tilberedt for noen andre jeg…

Hvitløk Egg Fried Rice med Sigeumchi-Namul Første måltid tilberedt for noen andre i Dubai. Dette måltidet hadde litt reside action-drama som siderett. Nesten forårsaket en kjøkkenbrann, skremte hotellpersonalet og meg selv ved å sette av brannalarmen på grunn av at pannen ble for varm. Etter å ha åpnet alle vinduene og stått med pannen below matavtrekket i 5 minutter, først da klarte jeg å roe meg ned nok til å lage ferdig den stekte risen. Traumatisert nok av hendelsen til at jeg ikke kunne møte den stekte risen til middag. Selv om en venn sa at retten var god, så vil jeg ta det som et vellykket måltid. På en sidebemerkning, innså nettopp in any respect maten min i Dubai så langt har hatt samme farge 😆.

Related Articles

Back to top button