Måltidsplanlegger

Kadhi Baingan Jeg har hatt Kadhi Pakora, Dahi Kadhi som den er, men aldri med Baingan….

Kadhi Baingan Jeg har hatt Kadhi Pakora, Dahi Kadhi som den er, males aldri med Baingan. Dette er første gang jeg prøver en kombinasjon av Brinjals med Kadhi. Og jeg elsker virkelig hvor godt de passer sammen. Jeg tilsatte litt spinat, fordi jeg elsker noen high quality kontrastfarger på tallerkenen min. Et så tilfredsstillende måltid! Jeg stekte gram mel og blandet det inn med tyrkisk yoghurt, vann og andre malte krydder som gurkemeie, chili, koriander, spisskummen og bukkehornkløver. Krydret denne vannaktige blandingen godt. Neste i litt ghee tempererte jeg noen sennepsfrø og spisskummen sammen med karriblader, tørket rød chili og asafoetida og surret deretter litt løk og hvitløk ingefærpasta. Tilsett de kuttede bitene av brinjal og kokte det godt til det fikk en fin farge på alle sider. Trikset for å få brinjalen til å holde formen er å ikke salte den mens du koker, i stedet oversalte kadhi-blandingen litt og la brinjalen putre i den til den absorberer alle smakene. Jeg varmet forsiktig opp Kadhi-blandingen og lot den koke opp, og tilsatte deretter den stekte brinjalen. Tillot denne blandingen å koke opp igjen og tilsatte en stor haug med spinat. Til slutt avsluttet den med en tadka chiliolje. Servert med litt sesamfrøolje Basmati, Balchao og kuttet agurk var det et herlig tilfredsstillende måltid. Elsker dager da jeg kan spise måltidene mine med hendene.

Related Articles

One Comment

Back to top button