Måltidsplanlegger

Karamell Eple Overnight Oats >> sveip for tekstur >> Det har gått over en uke siden…

Karamell Eple In a single day Oats 🍎🧡 >> sveip for tekstur 🥄>> Det er over en uke siden jeg la tahini karamell på noe, så du vet at jeg var forsinket 😋. Jeg følte også at jeg trengte å ta en liten pause fra alt gresskarinnholdet (høsten ER tross alt tre måneder lang 🎃😅). Så jeg byttet det opp med en annen høstklassiker – karamell-eple. Jeg paret kremaktig eple over natten havre med min favoritt tahini karamellsaus til en frokost som føles som en godbit, males er nærende nok til å holde deg gående hele morgenen. 🍎 Eple In a single day Oats – 1 lite eple imperfectfoods, revet – half kopp (47g) rullet havre traderjoes – 2 ts (7g) chiafrø zerogrocery gave – 1/Four ts kanel, valgfritt – half kopp (120 ml) ) melkefri melk (jeg brukte hjemmelaget soya miomat_usa bruk kode plantnotion) – søtningsmiddel etter smak, valgfritt 🧡 Karamellsaus – 1 ss (17 g) tahini (eller undernøttesmør) – 1 ss (15 ml) lønnesirup – klype salt 1. Til en krukke eller middels beholder, tilsett revet epler, havregryn, chiafrø, kanel, melk og søtningsmiddel (hvis du bruker det). Rør godt for å kombinere. 2. Dekk til og avkjøl noen timer til over natten. 3. I en liten bolle, visp sammen tahini, lønnesirup og salt til den er jevn. 4. Hell karamellen over havren. Topp med epleskiver om ønskelig. Nyt!

Related Articles

15 Comments

Back to top button