Måltidsplanlegger

KIKERT- OG PISTASJESALAT • Min nye favorittlunsj så dette på TikTok og og …

KIKSERT & PISTASJOSALAT • Min nye favorittlunsj 😍 så denne på TikTok og måtte prøve å lage min egen • 1 dl bulgurhvete og quinoablanding 800ml grønnsakskraft 1 rødløk i finhakket 1 haug persille, finhakket 1 haug mynte , finhakket 1 boks kikerter, avrent 1 boks søtmais, avrent Halv agurk, fint kuttet 1 punnet cherrytomater Halv blokk feta Håndfull pistasjnøtter Kvart kopp redusert fett fransk dressing • Kok bulgarhveten og quinoaen i kraften til all væsken har absorbert. Ha i mellomtiden resten av ingrediensene i en stor miksebolle. Tilsett quinoa og bulgurhvete og bland det hele sammen. Server litt i en bolle og topp med noen ekstra pistasjnøtter. Jeg hadde min med litt rester av avokado og posjerte egg 😍 •

Related Articles

Back to top button