Måltidsplanlegger

Lu Rou Fan – taiwanesisk stekt svinekjøtt Noen ganger når jeg ser på et show, vil noen…

Lu Rou Fan – Taiwanesisk stekt svinekjøtt Noen ganger når jeg ser på et program, vil noen omtale av en ny mat fascinere meg nok til å prøve å gjenskape den på mitt eget kjøkken. Jeg inviterte anatimofei på middag hjemme etter evigheter. Følte at det måtte være spesielt, en fordi vi møttes hjemme hos meg for et måltid etter evigheter, og for det andre er bursdagene våre rett rundt hjørnet. For å komplementere svinekjøttet lagde jeg også litt Sigeumchi Namul – en koreansk spinattilbehør maangchi, litt ovnsbakt kokosflak Agency Tofu – belegget er en blanding av ristede kokosflak, chilipulver og min egen Curry Leaf Podi og Pak Choi dampet med hvitløk og sesamolje på basmatiris. Jeg lagde også litt Ghee-stekt curry Makhana som retter med vinen vår. Jeg hadde glemt hvor glad det gjør meg å lage mat til andre, spesielt nære venner og familie, og se retailer smil om munnen deres etter at magen deres har blitt tatt godt vare på. Så mens jeg venter på nyheter om de neste trinnene i livet, vil jeg finne på mer mat å lage til mine kjære. Vi var for opptatt med å spise til å ta bilder i går, så bildet over er av restene som ble brukt som lunsj. Oppskriftsinspirasjon: marionskitchen thewoksoflife

Related Articles

Back to top button