Måltidsplanlegger

Lyst på eksotiske retter? Prøv denne utrolig deilige meksikanske bønnerrisen …

Lyst på eksotiske retter? Prøv denne utrolig deilige meksikanske bønnerrisen Denne saucy risen har krydret og syrlig smak.😋 For å lage den brukte jeg søt mais, paprika, løk, tomater, zucchini. Du kan også bruke brokkoli, oliven, sopp og paprika. Jeg sauterte dem litt i olivenolje og smør, brukte tomatpuré og ketchup for den syrlige smaken, presset sitronsaft for den skarpe smaken, krydret med hvitløk, tørr oregano, basilikum, type pepperpulver, chilipulver, chiliflak og fajitapulver 👍 Meksikansk ris tilberedes vanligvis i kyllingbuljong, males jeg brukte vanlig ris som jeg kokte separat og blandet med kokte grønnsaker. Den røde karrien er raskt tilberedt grønnsaker i tomatpuré og alle krydderne som ovenfor. Jeg tilsatte maismel og revet ost for å tykne den. Toppet den med revet ost, så enkelt 👍

Related Articles

6 Comments

Back to top button