Måltidsplanlegger

Melkeveien (Mars Bar) Kjølt Havre Dessert Havre Uke Dag 2 Jeg ba om dessert …

Milky Method (Mars Bar) Chilled Oats 🍫 Dessert Oats Week Dag 2 Jeg ba om dessertukeforespørsler i historiene mine, og et forslag jeg fikk var en Milky Method-bar. Etter litt rask googling for å finne ut hva som var melkeaktig (hva *er* nougat likevel?), oppdaget jeg at Milky Method-baren jeg vokste opp med å spise kun eksisterte som en Milky Method-bar i USA. I det meste av resten av verden kalles det en Mars-bar. Males få dette – det er Milky Method-baren som selges utenfor USA, males den har ikke karamell og den er som den nordamerikanske Three Musketeers-baren. Forvirret ennå? Gi meg beskjed i kommentarfeltet hvilken versjon landet ditt har! Okay, tilbake til havren – jeg bestemte meg for å gjenskape American Milky Method-baren (aka Mars-baren utenfor USA). Dels fordi det er den jeg har vokst opp med, males mest fordi det var en unnskyldning for å lage karamell 🤤🥄. 🌌 Melkeveis havregryn – half of kopp (47 g) havregryn – half of kopp (120 ml) melk uten melk – 1/Three kopp (80 ml) vann – half of banan, moset (kan blande litt vegansk yoghurt) – 1 ss (15g) nøtte- eller frøsmør (jeg brukte peanøttsmør) – 1 ts (3g) macapulver navitasorganics – 1 ts (5ml) vaniljeekstrakt 🤎 Karamell – 1 ss (15g) nøtte- eller frøsmør (jeg brukte tahini traderjoes) – 1 ss (15 ml) lønnesirup 🍫 Sjokoladeskall – 1 oz (30 g) meierifri sjokolade altereco // gave – 1 ts (5 ml) kokosolje (valgfritt, males hjelper sjokoladen å helles jevnt) 1. I en liten kjele , kombinere havre, melkefri melk, vann, banan, nøttesmør og maca-pulver. Kok opp på middels høy varme, og la det deretter småkoke. 2. Dekk til og kok, rør av og til, til det meste av væsken er absorbert og havre er tykk. Fjern fra varmen og rør inn vaniljeekstrakt. 3. Ha over i en serveringsbolle. 4. I en liten bolle, visp sammen nøttesmør og lønnesirup. Hell over havren og fordel forsiktig med baksiden av en skje. 5. Smelt sjokoladen og kokosoljen i mikrobølgeovnen i trinn på 15-20 sekunder, rør i mellom. Alternativt kan du smelte den på komfyren ved hjelp av dobbeltkjelemetoden. 6. Hell sjokolade jevnt over toppen. Sett i kjøleskapet i minst 2-Three timer for å avkjøle (eller over natten). 7. Knekk inn og nyt!

Related Articles

Back to top button