Måltidsplanlegger

Middagene i går kveld var veldig enkle – wrap pizza! Jeg finner trikset med disse…

Middagene i går kveld var veldig enkle – wrap pizza! Jeg synes trikset med disse er å passe på å sprø opp wrapen før du legger til noe pålegg – jeg legger den underneath grillen og fortsetter å snu den når kantene begynner å snu oppover (jeg snur den ca 5 ganger hvert 30/40 sekund til den starter å blåse opp). Dette forhindrer at basen blir bløt og stopper påleggene å skli av når du tar opp en skive. Til tomatbunnen blander jeg sammen tomatpuré, varmt vann, søtningsmiddel, blandede urter, basilikum og hvitløksgranulat til det blir en konsistens som en pizzasaus. Til pålegget tilsatte jeg litt cheddar i bunnen (HexA), oppskåret rødløk, sopp, oppskåret pølse (2½ syns), søtmais og mozzarella (HexA). Jeg liker å dryppe BBQ-saus (1) over toppen av min når jeg tar ut av grillen 🤤 •

Related Articles

Back to top button