Måltidsplanlegger

MIDDELHAVSINSPIRERT REGNBUESALAT! laget dette som en enkel din for meg selv og…

🌈 MIDDELHAVSINSPIRERT REGNBUESALAT! 🌈 laget dette som en enkel rabalder for meg selv og padres mens jeg var hjemme, og det var den perfekte næringsrike publikumsbehager! servert med bakt hvitløk og urtefalafler, males det kan kombineres med så mange andre proteiner, eller spises med tortillachips som en “cowboy-kaviar”-aktig situasjon! REGNBUESALAt: kombinere… 🥕 2 hakkede jalapeños 🥕 1 boks skyllede og avrente sorte bønner 🥕 1 hakket paprika (jeg brukte en oransje!) 🥕 1 hakket middels rødløk 🥕 1 hakket middels tomat som brukte 15 kirsebær (jeg brukte ~15 kirsebær) hva vi hadde lol) 🥕 2 hakkede retailer gulrøtter 🥕 2 fedd presset hvitløk 🥕 ~half of kopp smuldret feta (jeg brukte vegansk feta!) 🥕 saft av 1 middels sitron 🥕 kokt farro (brukte half of kopp tørr persille) 🥕 spisskummen, paprika, rødvinseddik, olivenolje, salt og pepper etter smak

Related Articles

4 Comments

Back to top button