Måltidsplanlegger

Miso-sopp- og sjømatpaibutikk kjøpte bakverk, misopasta og en rekke forskjellige…

Miso Mushroom and Seafood Pie Store kjøpte bakverk, misopasta og en rekke Shimeji-sopp gjør en enkel males tilfredsstillende søndagslunsj. Jeg har bevisst prøvd å spise flere hjemmemåltider. For å håndheve denne vanen har jeg begynt å planlegge minst three hovedretter med ferske råvarer som jeg kjøper ukentlig på grunn av den lille størrelsen på kjøleskapet og fryseren. Jeg har funnet ut at dette bidrar til å rydde ut kjøleskapet mer effektivt og minimere matsvinn. Jeg opplever også at jeg har eksperimentert mye mer på kjøkkenet som et resultat. Å starte en ny rolle har dramatisk påvirket min tidligere komfortable WFH-plan. Denne rutinen har bidratt til å bringe litt orden i strømmen jeg er i for tiden. Nye rutiner må lages når jeg flytter land, males foreløpig vil jeg nyte det de neste månedene bringer.

Related Articles

Back to top button