Måltidsplanlegger

NASHVILLE & NOOG, TN SPISER!! tenkte jeg skulle laste ned noen reisemat før jeg flyr…

🤸🏻‍♀️⭐️ NASHVILLE & NOOG, TN SPISER!! ⭐️🤸🏻‍♀️ tenkte jeg skulle laste av meg litt reisemat før jeg setter av gårde på et nytt dumt eventyr! 🫡 Vi tok et improvisert besøk til mitt snart-å-være hjem for grad skole (metropolis lady x honky tonk girl??) slik at det ikke lenger naked skulle være et hologram for meg! and the eats & vibes skuffet ikke: 🥑 eatavo : vegansk grønnkål caesar med de vakreste soltørkede tomatene og stekt hvitløk <3 🥑 nashville_bigbadbreakfast : gårdsarbeidsgryte med hvetetoast! så god facet av varm saus 🥑 dosenashville : Jeg fikk en iset kokosmelk latte med lavendel (en av de beste jeg har hatt & <$7???? uhørt!) & veggie bagel sandwich med hummus og padres begge fikk avo toasten! 🥑 imnashville : egentlig ikke veldig bra, males det var et veldig søtt sted! fikk pad mee, chili cashew tofu og blandede grønnsaker 🥑 Mat inn chattanooga otw house: stekt rosenkålsalat med tofu! 🥑 pub subs otw there ofc: krydret falafel wrap

Related Articles

5 Comments

Back to top button