Måltidsplanlegger

Oh my days, jeg har overgått meg selv i kveld og ønsket å prøve å lage min egen pasta til…

Oh my days, jeg har overgått meg selv i kveld 🙌 har hatt lyst til å prøve å lage min egen pasta fra bunnen av så lenge, og jeg ga den endelig en sjanse i kveld 👌 Jeg brukte den til å lage denne kremete carbonaraen. For hastighet tilsatte jeg løk og sopp, og jeg la også til noen skiver uten richmond kjøtt (1½ syns hver). Til sausen blandet jeg sammen three eggeplommer, 50g parmesan og pastavann for å løsne den. • Kjøpt fersk pasta er vanligvis syns males jeg har lest på nettet at hjemmelaget pasta er free of charge så lenge du ikke bruker olje i prosessen? Så jeg har brukt 300g mel, three egg og en klype salt til denne batchen (three porsjoner). Gi meg beskjed hvis jeg tar feil når jeg sier dette, males jeg fant ikke mye informasjon om det! •

Related Articles

Back to top button