Måltidsplanlegger

Paneer Green Chutney Kathi Roll Nok en regnværsdag, nok en Kathi Roll for å tilfredsstille…

Paneer Inexperienced Chutney Kathi Roll Nok en regnværsdag, nok en Kathi Roll for å dempe smerten av sporadisk hjemlengsel som ser ut til å plage meg i det siste. Dette har vært det lengste siden jeg dro hjemmefra at jeg ikke har dratt tilbake. En ubeskrivelig frykt har slått rot – hvor mye har endret seg, hvor mye er det samme, har jeg blitt glemt, vil ting fortsatt føles som kjent og bringe trøst. Disse usikkerhetene spiller konstant de dagene hjemlengselen blir akutt. Dagen da det å være hjemme ikke lenger gir meg en følelse av trygghet og trygghet, er dagen jeg vet at jeg vil ha mistet noe dyrebart fra livet mitt. Og jo lenger jeg holder meg unna, vokser den følelsen av redsel.

Related Articles

Back to top button