Måltidsplanlegger

Peaches ‘n’ Cream Baked Havre >> sveip for tekstur >> På populær forespørsel—…

Peaches ‘n’ Cream Baked Oats 🍑🤍 >> sveip for tekstur 🥄 >> På populær forespørsel—ferskenhavre! Sommeren er nesten over, så jeg prøver å få i meg all sommerfrukt jeg kan. Hvilken sommerfrukt savner du mest i kaldere måneder? Dette var helt deilig. Det var i går da jeg spiste det uansett. I dag føler jeg meg dårlig og kvalm, så morgenhavren var naked banan, havre og vann 😩. Godt jeg lå i forkant med postingsplanen min denne helgen fordi jeg tror ikke et innlegg om grøtaktig bananhavre ville ha fått mange likes 😅. 🍑 Ferskenbakt havre – half kopp (50g) havremel/kvernet havre – 1 ss (7g) linmåltid – 1 ts (4g) bakepulver – klype salt – 1/Four kopp (60g) ikke-meieriholdig yoghurt, eller sub half banan, most – 1-2 ts (5-10 ml) lønnesirup, pluss ekstra for å drysse – 1 ts (5 ml) vaniljeekstrakt – 1/Four kopp (60 ml) melk uten melk (jeg brukte usøt soya silke) – 1 fersken, delt imperfectfoods 🥄 Til servering – vaniljefri melkeyoghurt 1. Bland sammen havremel, linmel, bakepulver og salt i en ovnssikker type. 2. Tilsett ikke-meieriholdig yoghurt, lønnesirup, vanilje og soyamelk. Rør for å kombinere, skrap sidene og bunnene for å inkludere de tørre ingrediensene. 3. Skjær fersken i to. Skjær den ene halvdelen og skjær den andre i terninger. 4. Brett fersken i terninger i røren, jevn ut toppen. 5. Plasser ferskenskivene på toppen av havregrynene, trykk lett ned. Drypp ferskenskivene lett med lønnesirup. 6. Stek ved 350F/175C i 15-20 minutter. 7. La avkjøles 5-10 min. Nyt!

Related Articles

Back to top button