Måltidsplanlegger

Persimmon bakte havre >> sveip for en skje >> Jeg var spent på å få hendene mine…

Persimmon Bakt Oats 🧡 >> sveip for en skje 🥄>> Jeg var spent på å få tak i min første persimmon for året. Jeg tror imidlertid jeg var litt tidlig ute siden jeg måtte vente i over to uker på at de skulle modnes 😅. Jeg bestemte meg for å hjelpe til med å få frem deres naturlige sødme ved å bake dem med litt havre. Det var så godt på den måten, og det bidro til å holde havren tremendous fuktig. Jeg anbefaler absolutt å prøve det! 🧡 Persimmon bakt havre – 1/2 kopp (50g) havremel/kvernet havre – 1 ss (7g) linmåltid traderjoes – 1/2 ts (3g) bakepulver – klype salt – 1/Four kopp (60g) ikke-meieholdig yoghurt foragerproject, eller below 1/2 banan, moset – 2 ts (10 ml) lønnesirup, pluss ekstra for å drysse – 1 ts (5 ml) vaniljeekstrakt – 1/Four kopp (60 ml) melk uten melk miomat_usa bruk kode plantnotion – 1 persimmon imperfectfoods, i tynne skiver på tvers 1. Bland sammen havremel, linmel, bakepulver og salt i en ovnssikker type. 2. Tilsett ikke-meieriholdig yoghurt, lønnesirup, vanilje og melk. Rør for å kombinere, skrap sidene og bunnene for å inkludere de tørre ingrediensene. 3. Anrett skiver av persimmon på toppen av havren. Drypp lett med lønnesirup. 4. Luftstek eller stek ved 350F/175C i 20 minutter. 5. La avkjøles 5-10 min. Nyt!

Related Articles

15 Comments

  1. Saved this for when my persimmon got ripe. Haven’t had one in ages so I’m super excited to try this one out!! ❤️

  2. Haha I feel you! I have to wait for them to ripen for days sometimes too😂

Back to top button