Måltidsplanlegger

Potetkotelet med Kimchi Fried Rice Fikk plutselig lyst på en søndagsspesial…

Potetkotelett med Kimchi Fried Rice Fikk plutselig lyst på litt søndagsmat. For meg er søndager synonymt med potetkoteletter. Å vokse opp Potetkoteletter var noe jeg kunne komme med en spesiell forespørsel om på en søndag. Moren min ville naked lage disse til søndagslunsj. Hun ville lage disse large kotelettene fylt med Beef Kheema og erter, jeg likte spesielt den fylt med Inexperienced Masala Kheema. Noen ganger utenfor Parish Church satt en mann med retailer Steeel Dubbas som han solgte Pattice and Potato Chops fra etter at messen kl. 09:15 var slutt. Så snart messen var over, kom det et vanvittig rush av people rundt ham som ivrig la inn bestillingene sine. Hvis du var tidlig ute, ville du vært heldig nok til å snappe hvilken som helst Pattice and Chops etter eget valg. Hvis du ventet med å dra etter at den siste salmen var over, er sjansen stor for at du kjøpte det som var til overs, eller at alt ville bli utsolgt. Avhengig av mammas humør har jeg enten laget potetkoteletter av henne (min favoritt siden min mor er tremendous sjenerøs med fyllet sitt 😋) eller de som er utenfor kirken. Søndagslunsjer er drømmen min, og til dags dato ser jeg alltid frem til disse når jeg er på besøk hjemme. Sist gang jeg lagde potetkoteletter var jeg sammen med de beste jentene mine som feiret bursdagen min i Hereford i 2016, hvor vi laget søndagslunsj sammen og undret oss over det faktum at kjøkkenet luktet likt mødrenes søndagskjøkken. Etter dager med utsettelse laget jeg endelig litt med den siste grønne chutneyen jeg hadde. Brukte rismel til å belegge koteletten, dyppet den i sammenpisket egg og deretter belagt den med fin semulegryn. Brukte eggrestene til å lage Fried Rice med den koreanske full Napa Cabbage Kimchi jeg uventet fant på det asiatiske supermarkedet.

Related Articles

Back to top button