Måltidsplanlegger

Prawn Vindaloo Extra Når flyttingen min nærmer seg, vil jeg sakte begynne å rydde ut…

Prawn Vindaloo Further 🌶 Når flyttingen min nærmer seg, vil jeg sakte begynne å rydde ut ingrediensene fra spiskammeret mitt, da jeg ikke kan ta med meg noe mat. Her er mitt første innlegg for å minne om denne nye reisen. Jeg skal fortelle om tømmingen av pantryet og påfølgende eksperimenter. Hvis jeg velger mellom Sorportel eller Vindaloo, vil jeg alltid foretrekke Vindaloo. Jeg feilvurderte krydderiet til chiliene jeg hadde, karrien var mye varmere enn ganen min kunne takle, selv om jeg fjernet frøene av chiliene før jeg malte den til en tykk pasta med hele krydder, mye hvitløk og eddik. Etter å ha tatt totalt three munnfuller måtte jeg gi meg og spe ut karrien med litt kokosmelk. Må si skjønt, fargen på karrien var rett og slett spektakulær, spesielt fotografert mot det uberørte hvite bakteppet av snø.

Related Articles

One Comment

Back to top button