Måltidsplanlegger

Pumpkin Chai Oatmeal >> sveip for smelten >> Jeg laget først chai-havregryn sist …

Gresskar Chai Havregrøt 🎃🤎 >> sveip for smelten 🥄>> Jeg laget chai havregryn for første gang i fjor, og det ble raskt en av mine favorittoppskrifter. Denne gangen ga jeg den en sesongmessig vri ved å subbe ut min vanlige banan for litt gresskarpuré. Det var så bra! Samboeren min kom også inn på kjøkkenet og sa at det luktet fantastisk mens jeg lagde det 🧡. 🎃 Pumpkin Chai Oatmeal – 1 chai tepose tazo – 2/Three kopp (160 ml) kokende vann – half of kopp (47g) havregryn traderjoes – 1/Four kopp (60g) gresskarpuré libbyspumpkin – 1/Four kopp (60 ml) melk uten melk (hjemmelaget miomat_usa bruk kode plantnotion) – 1 ss (15 ml) lønnesirup – 1 ss (7 g) linmåltid 🥄 Toppings: – knusende gresskargodteri giganticcandy bruk kodebegrep – banan 1. Brygg tepose i vann i 6 minutter. 2. Tilsett brygget te, havre, gresskarpuré, melkefri melk og lønnesirup i en liten kjele. 3. Kok opp og la det småkoke i 7 minutter, rør av og til. 4. Fjern fra varmen. Rør inn linmel og la stå i 2 minutter. 5. Server med favorittpålegget ditt. Nyt!

Related Articles

15 Comments

Back to top button