Måltidsplanlegger

Red Bean Berry Oats & Yoghurt Bowl >> sveip for virvelen >> Jeg fikk min covid b…

Crimson Bean Berry Oats & Yoghurt Bowl >> sveip for swirl 🥄 >> Jeg fikk min covid-booster på mandag og tok fri på tirsdag for å komme meg. Jeg var imidlertid dårlig til å hvile og endte opp med å bruke halve dagen på å sette sammen et oppbevaringsskap til kjøkkenet mitt. Noen andre som synes det er vanskelig å ta en dag fri for å hvile noen ganger? 😅 Jeg er fortsatt litt trøtt denne morgenen, så jeg ville ikke lage noe forseggjort til frokost. Denne bollen var rask og enkel og tremendous tilfredsstillende ☺️. ❤️ Bolledetaljer – 1/three kopp yishifoods røde bønnebær havregryn* (bruk kode plantnotion10) laget med 1/three kopp vann – foragerproject cashewmelkyoghurt – lastofoods matcha mandelsmør* – skivet banan – natierrasuperfoods gojibær* *begavet Produkter

Related Articles

Back to top button