Måltidsplanlegger

Red Bean & Matcha Shell Oats Dag 25 God jul! Jeg lagde meg en rask…

Crimson Bean & Matcha Shell Oats Dag 25 God jul! Jeg lagde meg en rask og enkel godbit til jul (selv om jeg egentlig laget denne dagen i forveien, så det var min julekveldsgodbit 🎅🏻). Jeg brukte yishifoods havregryn med røde bønnebær og lastofoods matcha mandelsmør for å holde det festlig. Mandelsmøret kom litt snirklete ut, males jeg synes det gir det en Whoville-stemning 💚. ❤️ Crimson Bean Berry Havremel – 1/Three kopp (40g) yishifoods Crimson Bean Berry Havremel gave, bruk kode plantnotion10 – half banan, moset – 1/Three kopp (60ml) melkefri melk – 2 ss (30g) ikke-meierholdig yoghurt foragerproject 💚 Sjokoladeskall – 1 oz (30g) sjokoladebiter traderjoes – 1 ts (5ml) kokosolje – matcha mandelsmør lastofoods gave – tranebær imperfectfoods 1. Kombiner havregryn med røde bønnebær, moset bananmelk i a nondair -sikker bolle. Mikrobølgeovn i 1-2 minutter, eller til kokt. 2. Rør inn melkefri yoghurt. 3. Ha over i et serveringsfat. (En liten til mellomstor ramekin fungerer greatest). 4. Smelt sjokolade og kokosolje i en liten mikrobølgeovnsikker bolle i trinn på 20 sekunder, rør i mellom, til den er smeltet og jevn. 5. Hell sjokolade jevnt over havren. 6. Drypp på matcha-mandelsmør over sjokoladen. Prikk med tranebær. 7. Sett i kjøleskapet i 1-2 timer til den er avkjølt. 8. Knekk inn og nyt!

Related Articles

Back to top button