Måltidsplanlegger

Red Velvet Cake Bakt Oats Dag 14 Denne oppskriften er en uprøvd en fra min arkiv…

Pink Velvet Cake Bakt Havre Dag 14 Denne oppskriften er en uprøvd en fra mine arkiver. Og med det mener jeg at jeg skriver opp alle oppskriftene mine i notatappen min (dvs. “arkiver” 😆) og jeg skrev denne oppskriften for en stund siden, males fikk den aldri til. Jeg må ha kommet på det en gang mellom desember i fjor og februar. Oppskriftene mine var mer komplekse da, og jeg hadde ennå ikke lagt til de metriske konverteringene. (Gi meg beskjed i kommentarfeltet om du bruker amerikanske imperialistiske eller metriske mål!) Uansett, denne oppskriften er litt mer komplisert å lage de fleste av mine siste, males jeg synes den er absolutt verdt det. Jeg fikk den røde fargen fra betepulver. Jeg kan imidlertid smake litt på det i sluttproduktet, så hvis du ikke er en fan kan du tilsette litt mer søtningsmiddel for å dekke det eller bytte det ut med rød konditorfarge. Jeg brydde meg ikke om smaken og nøt disse røde fløyelsbakte havrene 😋. ❤️ Bakt havre med rød fløyelskake – 1/Three kopp (80 ml) melk uten melk, romtemperatur – half of ts (2,5 ml) eplecidereddik (boks med hvit eddik) – 2/Three kopp (65 g) havremel/malt havre traderjoes – 2 ts (6g) betepulver (eller litt vegansk rød konditorfarge) – 1 ts (2g) kakaopulver natierrasuperfoods // gave – half of ts (3g) bakepulver – klype salt – 1/Four kopp (60 g) vegansk yoghurt (boks beneath 1/Four kopp (64 g) eplemos eller half of banan, mos) – 2 ss (30 ml) aquafaba (væske fra en boks med kikerter) – 1 ss (15 ml) lønnesirup – 1 ts (5 ml) vaniljeekstrakt 🥄 Toppings – vegansk vaniljeyoghurt foragerproject – dryss wiltoncakes 1. Kombiner melken og eplecidereddiken i en middels bolle. Sett av noen minutter til å stivne. 2. I en annen bolle blander du sammen havremel, betepulver, kakaopulver, bakepulver og salt. Sette til aspect. 3. Når melken har begynt å stivne, tilsett yoghurt, aquafaba, vanilje og lønnesirup og visp for å kombinere. 4. Tilsett tørr blanding og rør for å kombinere. 5. Hell røren i en liten ildfast type. 6. Stek ved 350F/175C i 18-20 minutter eller til tannpirkeren kommer ren ut. 7. Topp med vaniljeyoghurt & dryss. Nyt!

Related Articles

Back to top button