Måltidsplanlegger

Single Servering Gingersnap Cookie Day 19 Jeg tok til historiene mine i går for å spørre …

Single Servering Gingersnap Cookie Day 19 Jeg tok til historiene mine i går for å spørre hvilke oppskrifter du fortsatt ville se for Oatmas. Dette var det mest etterspurte! Jeg elsker gingersnaps, og mens jeg også elsker å bake, er jeg noen ganger rett og slett ikke i humør til å lage småkaker fra bunnen av. Denne enkeltserveringsversjonen kommer sammen på naked noen få minutter og bakes raskt i min ciarraappliances luftfrityrovn (bruk kode PN13 for å spare). Merk: Jeg har utelatt en perm, så du må bake denne i en kind siden den blir smuldrende når du spiser den. 🤎 Gingersnap Cookie – half of kopp (50g) havremel/kvernet havre – 1/Four ts (1g) bakepulver – half of ts (2g) malt ingefær – 1/Four ts (1g) kanel – klype salt – 1 ss (15 g) mandelsmør lastofoods // gave – 1 ss (15 ml) melasse zerogrocery – 1 ss (15 ml) lønnesirup – 1 ss (15 ml) melk uten melk – 1 ss (10 g) krystallisert ingefær_gråchips the_ging sukker 1. I en middels bolle, rør sammen havremel, bakepulver, ingefær, kanel og salt. 2. Tilsett mandelsmør, melasse, lønnesirup og melk uten melk. Rør godt for å kombinere. 3. Brett inn krystallisert ingefær. 4. Overfør til en ramekin. 5. Dypp et glass med flat bunn i en liten bolle med sukker. Bruk glasset til å presse og flate deigen inn i ramekinen, dypp ofte igjen for å unngå å sette seg quick. 6. Stek ved 350F/175C i 12-14 minutter. 7. La avkjøles noen minutter før du nyter!

Related Articles

Back to top button