Måltidsplanlegger

Sjokoladekake Bakt Havre Dag 10 >> sveip for teksturen >> Disse sjokolade…

Sjokoladekakebakt havre Dag 10 >> sveip for teksturen 🥄>> Disse sjokoladekakehavrene skjedde litt ved et uhell. Jeg prøvde på sjokolade-crinkle cookie-inspirert havre, males i mitt forsøk på å lage “crinkles” tilsatte jeg mer bakepulver og det ble til en luftig kake i stedet. Jeg klager ikke – jeg elsket teksturen! Og hvem kan klage på kake til frokost? 😊 salt – 1/Four kopp (60 g) melkefri yoghurt foragerproject (eller sub 1/2 banan, mos) – 1 ss (15 ml) lønnesirup – 1/2 ts (2,5 ml) vaniljeekstrakt – 1/Four kopp (60 ml) ) melk uten melk (hjemmelaget miomat_usa / kode plantnotion) – 1-2 ts melis 1. I en middels bolle, rør sammen havre, kakao, lin, bakepulver og salt. 2. Tilsett yoghurt, lønnesirup, vanilje og melk uten melk. Rør for å kombinere. 3. Overfør til en ovnssikker ramekin eller bolle. Sikt melis jevnt på toppen. 4. Stek eller luftstek ved 350F/175C i 18-20 min. 5. La avkjøles i 5 minutter. Nyt!

Related Articles

Back to top button