Måltidsplanlegger

Sjokoladekaramell- og bærbakte havre Du stemte i historiene mine og disse bakte o…

Sjokoladekaramell- og bærbakte havre 🍓🍫 Du stemte i historiene mine og disse bakte havrene ble resultatet! Her var vinnerne: komfyrtopp vs bakt ✅ appelsin vs bær ✅ nøttesmør ✅ vs syltetøy vs sweet bar ✅ Jeg hadde opprinnelig planlagt å bruke min lastofoods sjokolade og havsalt utpressbare peanøttsmør, males flasken begynner å bli lav (det er min favoritt 🥲 ) og ikke klemme ut ✨estetisk✨ lenger. Så i stedet brukte jeg min go-to karamelloppskrift (aka blande nøttesmør og lønnesirup) for å lage den mest vanning karamellen ennå 🤤. Tbh jeg er litt skuffet over at sprinkles ikke vant, males jeg kan ikke være sint over å ha blitt laget på toppen av havre med en giganticcandy sweet bar 😋. Hvordan tror du jeg gjorde det? Jeg har ikke fått en av disse følgerne til å velge boller på en stund, males de er alltid morsomme å lage 🥰. 🍓 Bærbakt havre – half of kopp (50g) havremel/blandet havre – 1 ss (7g) linmåltid – half of ts (2g) bakepulver – klype salt – half of banan, moset (eller sub 1) /Four kopp (60 g) yoghurt uten melk) – half of ss (7 ml) lønnesirup, etter smak – half of ts (2,5 ml) vaniljeekstrakt – 1/Three kopp (80 ml) melk uten melk – 1/Four kopp (Eight g) ) frysetørkede bær* traderjoes *hvis du subber ferske eller frosne bær, reduser ikke-meieriholdig melk til 1/Four kopp (60 ml) 🥄 Toppings: – 2 ts (10g) sjokolade & havsalt peanøttsmør lastofoods / gave – 2 ts ( 10 ml) lønnesirup – hasselnøttkafébar giganticcandy (tilknyttet/bruk kodebegrep) 1. I en middels bolle, visp sammen havremel, linmel, bakepulver og salt. 2. Lag en brønn i midten og tilsett moset banan, lønnesirup, vanilje og melk uten melk. Rør godt for å kombinere. 3. Brett inn bærene. 4. Ha over i en ovnssikker kind eller ramekin. 5. Stek eller luftstek ved 350F/175C i 17-20 minutter eller til den er gjennomstekt. 6. La havre avkjøles i 5-10 minutter. 7. I mellomtiden, i en liten bolle, visp sammen sjokolade-peanøttsmør og lønnesirup til det er jevnt for å lage sjokoladekaramellsaus. 8. Topp med sjokoladekaramell og en hakket hasselnøttkafébar. Nyt!

Related Articles

Back to top button